• Lauatelefon +86-0769-81551929
Dongguan Lituo Testing instruments Co., Ltd

Formaldehüüdi testimise kambri kolmas põlvkond Kliimatesti kamber

Vabastusaeg: 2020-07-20 17:23:05  Löögid: 14

Mis on formaldehüüd?Miks nii paljud inimesed kardavad mainimist formaldehüüd on kahjulik gaas, lisaks põhjustab pearinglus ja väsimus, see võib põhjustada ka mälu nõrkus ja krooniline mürgistus, mis on väga kahjulik hingamisteedeSüsteem.MürgineMaksakahjustusi võib esile kutsuda ka pikaajaline ekspositsioon formaldehüüdile... eriti eakatele,Lapsed ja rasedad naised neid erinevaid inimesi, kellel on halb vastupanu, tuleb pöörata erilist tähelepanu formaldehüüdi probleem.

Meie igapäevaelus, formaldehüüdi võib leida kunstlike laualiimide, värvipinnakatted ja muud dekoratiivsed materjalid, mööbel nagu kapid ja isegi autod, nii et kontrolli formaldehüüdi probleem peab algama allikast, alustades alatesmaterjal.Don& 35; 39Ära karda, Lituo instrument formaldehüüdi detektori kliimakast, et sind aidata!

Formaldehüüdi testimise kamber Kliimakatse Kamber on sobiv erinevate puidupõhiste paneelide, komposiitpuidust põrandate ja muude sisekujundusmaterjalide formaldehüüdi heite määramiseks, puidu või puidupõhiste paneelide püsiva temperatuuri ja niiskuse tasakaalu töötlemiseks ning ka lenduvate kahjulike gaaside avastamiseks muudes toodetesehitusmaterjalide suhtes.

Eelmine: Achoimre ar an meaisín tástála...

Järgmine: Rúnda Cothabhála Meaisín Testi...